dilluns, 12 de març del 2012


InfoBims Biblioteques Municipals de Sabadell
BIBLIOTECA DE LA SERRA  MARÇ 2012
  DENTS NETES, DENTS SANES
[Dimecres 14 i 28 a les 10 h. Biblioteca de La Serra]
CONTES PER APRENDRE. Sessió de contes molt divertida, on coneixerem monstres amb dentadures enormes, ratolins que porten regals, nens mooolt llaminers, i altres històries on les protagonistes són les DENTS. A càrrec de la biblioteca. Amb la participació de Pla Educatiu d’Entorn. De 6 a 8 anys.

  NAVEGANT PER LA MEDITERRÀNIA
[Dijous 15 a les 18 h. Biblioteca de La Serra]
HORA DEL CONTE. Amb la tècnica del Kamishibai ens endinsarem per la Mediterrània a través dels seus contes populars. A càrrec de Sira Andreu. De 3 a 9 anys.

  CONTES A ESCENA!
[Dimarts 20 a les 18 h. Biblioteca de La Serra]
ANIMACIÓ A LA LECTURA. Ja n´hi ha prou d´escoltar contes… sigues tu el protagonista dels contes! Sessió participativa on el públic haurà de representar alguns dels contes clàssics més populars. A càrrec de Joan Boher. De 6 a 12 anys.

  BLAU QUE L’AMOR HI CAU, VERD QUE L’AMOR S’HI PERD
[Dijous 22 a les 18 h. Biblioteca de La Serra]
PETITS, PETITS. Què passa si barregem el blau i el groc? Com podem fer el color taronja? Vine a jugar i experimentar amb els colors a la teva biblioteca. A càrrec de Montse Alonso. De0 a 6 anys.
 *Amb inscripció prèvia.

L’OMBRA DEL VENT: RUTA LITERÀRIA
[Dijous 29 a les 19 h. Biblioteca de La Serra]
XERRADA. Has llegit l’Ombra del vent de Carlos Ruiz Zafón? T’agradaria conèixer els escenaris barcelonins de la novel·la? Et proposem una ruta per una ciutat real i alhora imaginada. A càrrec d'Eva Jiménez. Públic adult.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada