dilluns, 1 d’abril del 2013

InfoBims Biblioteques Municipals de Sabadell
  ABRIL 2013
 L’UNIVERS DEL PETIT PRÍNCEP: un territori fantàstic per descobrir
[Dimarts 23 a les 18 h. Biblioteca La Serra]
ESPECIAL SANT JORDI. Celebrem el dia del llibre apropant als infants un clàssic de la literatura infantil i juvenil, El Petit Príncep. Coneixerem la història i reproduirem algun dels seus personatges.
A càrrec de la biblioteca. De 6 a 12 anys.

CONTES D’ANDERSEN
[Dijous 25 a les 18 h. Biblioteca La Serra]
HORA DEL CONTE. La Marieta, una pagesa dolça i divertida, ens explicarà un recull de rondalles d’Andersen. Algunes de conegudes com ‘El vell de casa tot ho fa bé’ i d’altres que ens sorprendran com ‘En Joan totxo’. Podreu trobar una selecció de contes a la biblioteca.
A càrrec d'Eva González. A partir de 5 anys.

ELS CASTELLERS DE SABADELL, LA TEVA COLLA
[Fins el 11 d’abril. Biblioteca La Serra]
EXPOSICIÓ. Aquesta exposició vol donar a conèixer de forma molt gràfica, tots els aspectes que es mouen al voltant d'una colla castellera: com s'anomenen els pisos que conformen el Castell, les diferents estructures, els músics, la vida social, etc.
Organitza: Castellers de Sabadell.

TERRITORIS FANTÀSTICS DE LA LITERATURA INFANTIL I JUVENIL
[Del 18 d’abril al 14 de maig. Biblioteca La Serra]
EXPOSICIÓ. Es centra en els llibres infantils de caire fantàstic que juguen amb dos mons, i en els quals els protagonistes troben el passadís secret, el mitjà de transport o el bitllet necessari per accedir al món meravellós que hi ha l’altra banda. Producció de CLIJCAT.

CUIDA’T LES DENTS
[Del 29 d’abril al 10 de maig. Biblioteca La Serra]
EXPOSICIÓ. Dirigida als més menuts, aquesta exposició vol promoure els bons hàbits relacionats amb la higiene i la salut dental. Producció de la Diputació de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada